Sta jij ook regelmatig op het dak van je bedrijfswagen om gereedschap of ander materiaal te pakken? Of wellicht verricht je wel klussen vanaf het dak van je bedrijfswagen. In deze gevallen is het nuttig en veilig om je imperiaal uit te breiden met een RVS geperforeerde loopplank van Equinox. In deze blog vertellen we je alles over het toevoegen van RVS accessoires aan het imperiaal van je bedrijfswagen. 

Het nut van een RVS geperforeerde loopplank

Een belangrijke factor van een het toevoegen van een RVS geperforeerde loopplank aan het imperiaal van jouw bedrijfswagen is natuurlijk veiligheid en gemak. Dit is nog niet eens alles, omdat de RVS geperforeerde loopplanken beschikken over een antislip systeem zijn deze ook nog te gebruiken in alle situaties. Een aantal voordelen van Equinox RVS loopplanken zijn:

  • Loopoppervlak van geperforeerd RVS
  • Slipvast onder alle weersomstandigheden
  • Veilig werken onder alle omstandigheden
  • Groot draagvermogen maar toch licht van gewicht
  • In diverse maten leverbaar

RVS geperforeerde loopplanken zijn passend beschikbaar binnen het imperiaal van jouw bedrijfswagen. 

Andere nuttige RVS onderdelen voor jouw bedrijfswagen

Je kent de voordelen van een geperforeerde loopplank nu wel, maar heb je ook al eens nagedacht over andere RVS accessoires? Denk bijvoorbeeld aan een dakladder of een opstaptrede. Hiermee geef je jouw bedrijfswagen een stoere look, wordt jouw veiligheid verbeterd en is je bedrijfswagen ook nog eens beter beschermd tegen schade! RVS accessoires die je naast een imperiaal kunt toevoegen aan je bedrijfswagen zijn:

  • Sidebars
  • Rearbars
  • Opstaptreden
  • Deurladders

Ieder van deze opties brengt vele voordelen met zich mee voor jouw bedrijfswagen. In onze eerdere blog hebben we alle voordelen van ieder Equinox product al eens op een rijtje gezet. 

Een RVS product voor iedere situatie

Voor iedere situatie, branche of klus is er wel een Equinox product wat goed te pas komt. En naast de voordelen tijdens het werk, is je bedrijfswagen vaak ook nog eens beter beschermd. Zo heb je geen last meer van krasjes of beschadigingen aan je bedrijfswagen, is je lading beter beschermd en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voor ieder probleem hebben wij de oplossing in huis. Heb je een specifieke wens maar staat dit niet tussen onze producten? Zelfs dan kunnen we je wellicht helpen. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Op maat gemaakt voor jouw bedrijfswagen

Alle RVS producten van Equinox zijn op maat gemaakt voor iedere bedrijfswagen. Zo hoef jij je niet druk te maken over bijvoorbeeld je trekhaak, openingshoek van de deuren, parkeersensoren enzovoort. Vormgeving waar écht over nagedacht is dus. In onze webshop vind je de RVS producten die passen bij jouw bedrijfswagen. 

Over Equinox

Equinox is het topmerk in RVS protectie, design en transport accessoires voor de professional. Onze vaklieden ontwerpen en fabriceren sinds 1996 producten en accessoires van hoogwaardig RVS voor elke bedrijfswagen. Van imperiaal tot sidebars en van ladder tot opstaptrede. Gepassioneerde vaklieden werken vanuit onze moderne werkplaats in Leeuwarden met geavanceerde machines. Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Heb je een vraag? Dan kan je altijd contact opnemen via ons contactformulier of bellen naar 058 233 48 88.

Webshop

Maak jouw auto af en bestel direct

Citroen
Dacia
Ford
Hyundai
Iveco
LDV
Mercedes Benz
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Toyota
Volkswagen
Fiat
MAN

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen? Dan staat ons team voor je klaar

Walter Smedes

Verkoop binnendienst

Durk Jan Akkerman

Verkoop binnendienst

Anton Postema

Accountmanager

Frans de Haan

Productontwikkelaar

Ronald van der Nol

Planner

Algemeen medewerker

Logistiek

Arend Bosma

Hoofd magazijn

Arjen Oosterhuis

Eigenaar

Ronald Steffens

Financieel administrateur