Imperiaal, sidebar of andere RVS accessoires kopen

Bestaande klant?

Inloggen

Nieuwe klant?

Registreren
Winkelmandje

Wilt u een RVS onderdeel voor uw (bedrijfs)wagen  bestellen? Kies uw merk en selecteer uw model om de producten te bekijken. Staat uw merk en/of model er niet bij? Neem in dat geval contact met ons op, niet alle producten staan in onze webshop weergegeven.

Imperiaal, sidebar of andere RVS accessoires kopen?

Onze imperialen, sidebars, rearbars, opstaptreden en deurladders van hoogwaardig RVS staan bekend om hun sterke constructie en zijn berekend op de zwaarste beproevingen. De vaklieden van Equinox ontwerpen en fabriceren een breed aantal producten en accessoires voor elke bedrijfswagen. Hiermee garanderen wij:

  • Eenvoudige montage
  • Pasklaar voor elk type bedrijfswagen of bestelauto
  • Maatwerk, ook voor minder gangbare merken en modellen
  • Aanpassingen op RVS accessoires
  • TÜV- en GS-gecertificeerd: voor optimale veiligheid en betrouwbaarheid

In onze webshop zijn de imperialen, sidebars, rearbars, opstaptreden en deurladers gemakkelijk te bestellen.

Imperiaal kopen?

Op zoek naar een RVS imperaal voor uw bedrijfsauto? Bij Equinox kunt u verschillende RVS imperialen kopen. Het Equinox RVS imperiaal wordt pasklaar ontworpen voor elk type bedrijfsauto en is gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Het frame van onze RVS imperialen is volledig gelast, ongeëvenaard licht van gewicht en gemaakt voor de zwaarste klussen. Door het open frame, aan de zijkanten van het imperiaal, is de lading zeer toegankelijk en makkelijk vast te maken. Elk imperiaal is speciaal ontworpen voor de zware, dagelijkse praktijk en standaard voorzien van een innovatieve ‘geluidswikkel’. Hierdoor wordt hinderlijk ruis door het imperiaal tot een minimum beperkt.

Benieuwd naar de voordelen van een Equinox RVS imperiaal of direct een RVS imperiaal kopen? In onze webshop zijn RVS imperialen te koop voor: Citroën, Dacia, Fiat, FordHyundai, Iveco, Mercedes-Benz, OpelPeugeotRenault, Toyota, Volkswagen en Nissan bedrijfsauto’s.

Sidebars kopen?

Heeft u genoeg van kostbare dorpelschade en wilt u een RVS sidebar kopen? Met de RVS sidebars van Equinox is uw bedrijfsauto optimaal beschermd tijdens het laden, lossen en inparkeren. De sidebars zijn gemaakt van hoogwaardig RVS met een forse buisdiameter en de juiste wanddikte. Daarnaast zijn de sidebars van Equinox gemakkelijk te monteren onder uw bedrijfsauto aan een robuust subframe met vierpuntsbevestiging. Dit zorgt voor de benodigde schokbestendigheid en geeft uw bedrijfsauto een stoere en robuuste uitstraling.

In onze webshop kunt u RVS sidebars kopen voor vrijwel ieder type bedrijfsauto. Equinox heeft RVS sidebars te koop voor: Citroën, Dacia, Fiat, FordHyundai, Iveco, Mercedes-Benz, OpelPeugeotRenault, Toyota, Volkswagen en Nissan bedrijfsauto's. 

Rearbars kopen?

Om bumperschade te voorkomen tijdens het parkeren of door het beladen van uw bedrijfsauto kunt u bij Equinox een breed assortiment aan RVS rearbars kopen. In onze webshop zijn rearbars te koop voor verschillende automerken en modellen. Equinox heeft RVS rearbars te koop voor: Citroën, Dacia, Fiat, FordMercedes-Benz, OpelPeugeotRenault, Toyota, Volkswagen en Nissan bedrijfsauto's. In de meeste gevallen vormt de RVS rearbar van Equinox geen enkele belemmering bij bedrijfsauto’s met een trekhaak of parkeersensor (PDC). Door naast een RVS rearbar ook een RVS sidebar te kopen van Equinox is uw bedrijfsauto compleet beschermd.

Opstaptreden kopen?

Wanneer u vaak in en uit uw bedrijfsauto stapt is een opstapje wel zo handig. In onze webshop kunt u direct RVS opstaptreden kopen voor uw type bedrijfsauto. Door het halveren van de staphoogte wordt het tillen van zwaardere goederen een stuk gemakkelijker. De RVS opstaptreden van Equinox zijn voorzien van het speciale antislipprofiel waardoor de opstap onder alle omstandigheden stroef is. Daarnaast zijn de opstaptreden te combineren met de RVS sidebars en RVS rearbars van Equinox. In onze webshop kunt u gemakkelijk de passende RVS sidebars en RVS rearbars kopen. Ook is het mogelijk om de RVS opstaptreden naast of onder de trekhaak te plaatsen waardoor de dissel van een aanhangwagen vrij kan bewegen.

In onze webshop kunt u RVS opstaptreden kopen voor: CitroënFiat, FordMercedes-Benz, OpelPeugeotRenaultVolkswagen en Nissan bedrijfsauto's.

Deurladder kopen?

Op zoek naar een RVS deurladder voor uw bedrijfsauto? In onze webshop kunt u kiezen uit een breed assortiment en direct de gewenste RVS deurladder kopen voor: CitroënFiat, FordHyundai, Iveco, Mercedes-Benz, OpelPeugeotRenault, Toyota, Volkswagen en Nissan bedrijfsauto’s. De traptreden van de deurladders zijn gemaakt van geperforeerd RVS waardoor ze grip bieden onder alle omstandigheden. De te koop aangeboden deurladders van Equinox zijn ontworpen met oog voor detail waardoor ze de zichtbaarheid van verlichting, het kenteken en andere aspecten niet belemmeren. In onze webshop kunt u direct de RVS deurladder kopen voor uw type bedrijfsauto. 

Dak accessoires kopen?

Bent u op naar RVS dak accessoires voor uw bedrijfsauto? Bij Equinox kunt u verschillende RVS dak accessoires kopen voor: CitroënFiat, FordHyundai, Iveco, Mercedes-Benz, OpelPeugeotRenault, Toyota, Volkswagen en Nissan bedrijfsauto’s. Benieuwd naar de voordelen van Equinox RVS dak accessoires of direct RVS dak accessoires kopen voor uw bedrijfsauto's? Selecteer hierboven uw automerk om te zien of wij RVS dak accessoires te koop hebben voor uw bedrijfsauto. 

Accessoires en maatwerk

Naast RVS imperialen, sidebars, rearbars, opstaptreden en deurladders zijn in onze webshop ook de benodigde accessoires te koop. Equinox heeft montagesteunen voor vrijwel ieder type zwaailicht te koop. Staat u vaak op het dak van uw bedrijfsauto om gereedschap of materiaal te pakken? Dan is de RVS loopplank of het RVS werkplateau van Equinox een goede uitbreiding. In onze webshop kunt u de loopplanken, verlichting, verhogingsets en ladderrollen kopen.

Bevestigingsmateriaal kopen?

In onze webshop is het benodigde bevestigingsmateriaal te koop voor het monteren van RVS imperialen, sidebars en rearbars. Deze zijn geschikt voor veel verschillende modellen bedrijfsauto’s waaronder: Transit, Sprinter, Kangoo en Caddy. Hier kunt u het benodigde bevestigingsmateriaal kopen.