Over Equinox

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina.

Topkwaliteit RVS voor iedere bedrijfswagen

Equinox is het topmerk in RVS protectie, design en transport accessoires voor de professional. Onze vaklieden ontwerpen en fabriceren sinds 1996 producten en accessoires van hoogwaardig RVS voor elke bedrijfswagen. Van imperiaal tot sidebars en van ladder tot opstaptrede. Gepassioneerde vaklieden werken vanuit onze moderne werkplaats in Leeuwarden met geavanceerde machines.

Professioneel gebruik

De producten van Equinox zijn berekend op de zwaarste beproevingen. Onze producten van hoogwaardig RVS staan bekend om hun sterke constructie. Professionals uit binnen- en buitenland weten ons voor hun bedrijfswagen te vinden. Met Equinox kiest u voor een oerdegelijk en afgewerkt product.

Online catalogus

Equinox levert een zeer groot assortiment aan RVS accessoires voor vrijwel iedere bedrijfswagen of bestelauto. Selecteer simpelweg uw automerk en model in onze online catalogus voor een overzicht van onze producten.

  • Pasklaar voor elk type bedrijfswagen of bestelauto
  • Eenvoudige montage
  • Maatwerk, ook voor minder gangbare merken en modellen
  • Aanpassingen op RVS accessoires
  • TÜV- en GS-gecertificeerd: voor optimale veiligheid en betrouwbaarheid

RVS op maat

Kunt u uw RVS accessoire niet vinden? Equinox maakt ze graag voor u op maat. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten! Equinox maakt het onmogelijke mogelijk in RVS.