Welkom bij Equinox

Equinox is hét topmerk in RVS protectie, design en transport accessoires voor jou als professional. Naastdat het jouw wagen beschermt en functioneler maakt, ziet het er ook nog eens fraai uit. In onze moderne werkplaats maken wij de producten zelf en op maat voor jouw auto. Met alle bevestigingsmaterialen en een uitgebreide handleiding, zorgen wij er vervolgens voor dat hij onbeschadigd bij jou of jouw autodealer wordt bezorgd.

Van idee naar product

Equinox is al bezig sinds 1996

Hoe het begon...

Hoe het begon...

In 1996 zijn we begonnen met het maken van producten in roestvaststaal. In het begin in een klein werkplaatsje bij een woonadres. Hierna begon de vraag naar hoogwaardige RVS producten in de Automotive langzaam te groeien.

Het vervolg

Het vervolg

Door de groeiende vraag naar hoogwaardige RVS producten werd er een loods gebouwd in Dronrijp. Equinox ontgroeide deze loods echter al snel, er werd nog een stuk uitgebouwd. In 2006 vond er nog een flinke verbouwing plaats, maar de locatie was toch weer te klein geworden. Hierom is besloten om in 2006 te starten met een nieuwbouw op de huidige locatie in Leeuwarden. 

Hoe het nu is

Hoe het nu is

In 2007 werd het huidige pand in gebruik genomen en in 2021 is gestart met de uitbouw van een nieuwe hal naast de huidige fabriek. In totaal hebben is er op dit moment ca 3650m2 productieruimte beschikbaar.
Tegenwoordig maken we alles in eigen huis. In teamverband werken verschillende afdelingen aan het bewerken van RVS. Met ons professionele team beheersen we alle disciplines van het metaalbewerken in eigen huis. Buigen, snijden, kanten en lassen, alles in eigen beheer. Equinox is niet afhankelijk van anderen en daardoor zijn wij flexibel om snel in te spelen op veranderingen of speciale wensen van onze klanten.

 

De modernste techniek

De modernste techniek

Om onze RVS producten zo snel mogelijk te kunnen leveren, heeft Equinox grote voorraden in huis. Hiermee worden lange levertijden voorkomen en kan de klant snel op weg.

Altijd grote voorraden

Altijd grote voorraden

Om onze producten zo snel mogelijk te kunnen leveren, hebben wij grote voorraden in huis. Hiermee worden lange levertijden voorkomen.

Snel geleverd

Snel geleverd

Wil je een upgrade aan je bedrijfswagen om deze functioneler en fraaier te maken? Dan weet je nu dat jouw product vanuit onze eigen werkplaats wordt ingeladen om bezorgd te worden aan huis of bij jouw autodealer.

Samenwerken?

Wordt als autodealer partner van Equinox

Hebben jouw klanten regelmatig behoefte aan imperialen, sidebars of opstraptreden? Dan geven we jou of jullie team graag een rondleiding in onze werkplaats!

Wij werken veel samen met autodealers en kunnen leveren voor vrijwel ieder automerk. Het voordeel om partner te worden zijn snellere levertijden, een eigen contactpersoon en vaste korting op bestellingen.

Neem contact met ons op

Webshop

Maak jouw auto af en bestel direct

Citroen
Dacia
Ford
Hyundai
Iveco
LDV
Mercedes Benz
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Toyota
Volkswagen
Fiat
MAN

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen? Dan staat ons team voor je klaar

Walter Smedes

Verkoop binnendienst

Eelco Bauer

Logistiek manager

Anton Postema

Accountmanager

Arend Bosma

Hoofd magazijn

Arjen Oosterhuis

Eigenaar

Ronald van der Nol

Planner

Frans de Haan

Productontwikkelaar

Ronald Steffens

Financieel administrateur