Ook zo benieuwd naar de beste bedrijfswagen van 2022? We vertellen je er graag meer over. De winnaars van van of the year zijn alweer bekend, dit zijn namelijk de elektrische Toyota Pro Ace, de nieuwe Renault Kangoo & Mercedes Citan. In deze blog vertellen we je er meer over. 

De beste bedrijfswagen van Nederland 

De elektrische Toyota Pro Ace is een bedrijfswagen die hoog scoort op functionaliteit, comfort, uitstraling en rijeigenschappen. Onderdelen zoals leaseprijs en veiligheid worden natuurlijk ook meegenomen in deze verkiezing tot beste bedrijfswagen van Nederland. Er zijn van de Toyota Pro Ace keuze uit 3 verschillende lengtes en verschillende uitvoeringen. Bovenal is de Toyota Pro Ace een betrouwbare, zuinige auto met uitgebreide garantie. Wat wil je nog meer?

De beste bedrijfswagens internationaal

De beste internationale bedrijfswagens zijn volgens de ‘van of the year’ verkiezingen de nieuwe Renault Kangoo en de Mercedes Citan. Deze bedrijfswagens scoorden het hoogst op efficiëntie, veiligheid, duurzaamheid en milieunormen. Dit is niet de eerste keer dat de Renault Kangoo en de Mercedes Citan worden uitgeroepen tot bedrijfsauto van het jaar. Beide bedrijfswagens wonnen de verkiezingen voor de 4e keer. De Toyota Pro Ace en de Caddy zaten de Kangoo en de Citan deze keer vlak achterna.

Mogelijkheden verbreden met een imperiaal

Pasklaar ontworpen voor ieder type bedrijfswagen, met open frame waardoor de lading maximaal toegankelijk is. We hebben het over onze RVS imperialen, met optimale vormgeving. Onze imperialen zijn hierdoor niet alleen mooi om te zien maar ook nog eens super praktisch. RVS imperialen van Equinox zijn speciaal ontworpen voor zware dagelijkse praktijk. De imperialen zijn oerdegelijk en veilig, zo kun je jouw zware materialen in weer en wind vervoeren. Wist je dat je door onze innovative geluidswinkel bijna geen last hebt van ruis in de cabine. Een aantal andere voordelen van onze imperialen zijn:

  • Eenvoudig te monteren
  • Voorzien van ladderrol 
  • Licht van gewicht

Dit is natuurlijk nog niet alles. Wil je graag meer informatie over imperialen of andere RVS accessoires? Kijk dan in de webshop of neem contact met ons op.

Over Equinox

Equinox is het topmerk in RVS protectie, design en transport accessoires voor de professional. Onze vaklieden ontwerpen en fabriceren sinds 1996 producten en accessoires van hoogwaardig RVS voor elke bedrijfswagen. Van imperiaal tot sidebars en van ladder tot opstaptrede. Gepassioneerde vaklieden werken vanuit onze moderne werkplaats in Leeuwarden met geavanceerde machines.

Webshop

Maak jouw auto af en bestel direct

Citroen
Dacia
Ford
Hyundai
Iveco
LDV
Mercedes Benz
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Toyota
Volkswagen
Fiat
MAN

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen? Dan staat ons team voor je klaar

Walter Smedes

Verkoop binnendienst

Eelco Bauer

Logistiek manager

Anton Postema

Accountmanager

Arend Bosma

Hoofd magazijn

Arjen Oosterhuis

Eigenaar

Ronald van der Nol

Planner

Frans de Haan

Productontwikkelaar

Ronald Steffens

Financieel administrateur